Carnaval 2015


Hola famílies!

Tal i com volíem, la comparsa del Marta Mata “Pas a pas, hem fet 10 anys…” ha deixat la seva petjada allà on ha participat. El dissabte 14, a Igualada, ens van donar una de les 10 Mencions a les comparses més originals i divertides, i el dissabte passat, a la Rua de Vilanova del Camí, el jurat ens va concedir el 3er Premi…. Fantàstic!!!

Volem agrair-vos a tots la vostra participació i la vostra “marxa”. Sens dubte, la comparsa del Marta Mata “ho està petant” aquests darrers anys, i això és gràcies a les famílies de l’escola que responen tan decididament i positivament a la convocatòria del Rei Carnestoltes…

Volem agrair la dedicació, l’ajut i suport de les mares que han format part de la Comissió de Carnestoltes, confeccionant i coordinant la distribució de les disfresses, sense elles res no hagués estat possible. Agrair també l’esforç als pares que van respondre a la crida pel muntatge de la carrossa i, especialment, des de l’AMPA, volem  donar les gràcies a l’Ignasi Robles, el pare de la Judith i l’Alba, que un altre any ha dedicat un munt d’hores, energia i esforç perquè la carrossa del Marta Mata fos una realitat.

Enhorabona a tots aquests “peus” per deixar aquesta gran petjada…!

 

carnestoltes 2.015 037 carnestoltes 2.015 026 carnestoltes 2.015 013 carnestoltes 2.015 005

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s